Akupunktur behandling i Aalborg

Akupunktur

Traditionel Kinesisk Medicin (TCM) og herunder akupunktur går fire tusinde år tilbage, og er verdens ældste medicinske system. Det er for mig en af de vigtigste og mest virksomme alternative metoder. 

Når jeg behandler med akupunktur, så arbejder jeg med nålene på en bestemt måde, alt efter hvilken ubalance der er til stede i kroppen og hvilken effekt der ønskes. Nålene sidder i kroppen 15 min til 30 min, mens du ligger på briksen. Jeg bruger altid sterile engangsnåle.

Det er forskelligt hvordan man reagerer på en akupunkturbehandling. Nogen bliver trætte, mærker en udrensning eller fryser, mens andre oplever energi og varme. Dette er helt naturligt. Kroppen arbejder og der bliver sat gang i systemet.

Akupunktur kan blandt andet afhjælpe:

  • Migræne og spændingshovedpine
  • Smerter
  • Ømhed
  • Spændinger
  • Varm og kulde i kroppen
  • Spændinger
  • Varm og kulde i kroppen
  • Uro i kroppen

1. konsultation inkl. behandling: 500 kr.

Efterfølgende 4 behandlinger: 1700 kr.

Forebyggelse af myggestik: 350 kr.

Mila Antonova 4

Er du i tvivl om akupunktur kan hjælpe dig?

Jeg er både uddannet akupunktør og sygeplejerske. Jeg har specialiseret mig i at inddrage min anatomiske viden i akupunkturens holistiske tankegang. Både undersøgelse og behandling bliver planlagt ud fra dine behov og ønsker.

Du er altid velkommen til at kontakte mig og høre om at jeg kan hjælpe dig.

Læs også om de andre behandlingsformer som jeg tilbyder.

VedaPulse

Jeg laver pulsdiagnostisk undersøgelse forud for alle behandlingsforløb

Pulsundersøgelse er en måde at vurdere regulering og balance af alle kroppens funktionelle systemer. VedaPulse pulsdiagnose understøtter mine beslutninger når der vælges behandlingsform.

Pulsundersøgelse var en af anbefalingerne fra en af pionererne indenfor kinesisk medicin, Bian Que. Pulsdiagnose er dermed kombinationen af traditionel kinesisk viden og nutidens elektroniske muligheder.

Vedapulse diagnose evaluerer energien i kroppens akupunktur kanaler, de såkaldte meridianer. Herefter kan der udføres en individuelt tilpasset behandling.

Undersøgelsen foretages liggende eller siddende. Elektroder placeres på venstre og højre hånd. Din puls aflæses i ca. 5-7 minutter. Du mærker ikke noget under undersøgelsen.

Ring 60960296 for tidsbestilling eller en uforpligtende samtale