Cookie- og Privatlivspolitik

Cookie- og Privatlivspolitik

I henhold til den gældende persondatalovgivning betragtes Psykoterapeut Merete Bøgh Kristensen som dataansvarlig i forhold til de personoplysninger, du afgiver. Du finder alle nødvendige kontaktoplysninger nedenfor:

Klinik Meridian
Rundvejen 14
9000 Aalborg
Tlf.: 60960296

Mail: info@klinikmeridian.dk

Jeg indsamler personoplysninger i en række situationer. Jeg er meget opmærksomme på at behandle alle personoplysninger på en fortrolig og sikker måde. I denne politik kan du læse nærmere om retningslinjerne for, hvordan jeg behandler de personoplysninger, jeg indsamler, når du eksempelvis bruger min hjemmeside, tilmelder dig mit nyhedsbrev eller retter henvendelse til mig på min hjemmeside, sociale medier eller e-mail.

 

Vedr. Cookies

Mine hjemmeside anvender de såkaldte ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og evt. målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte Google Analytics, Youtube o.lign.

 

Vedr. personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter min hjemmeside, indsamler og behandler jeg en række informationer. Det sker f.eks. ved at du klikker ind på noget af mit indhold, hvis du benytter min kontaktformular, kontakter mig via facebook eller e-mail.

Det er typisk følgende typer af oplysninger, der bliver indsamlet og behandlet: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail.

Jeg opfordrer dig til, at du ikke sender mig nogle følsomme eller fortrolige personoplysninger via e-mail, Facebook eller min hjemmeside, f.eks. cpr. nr., kontooplysninger eller helbredsforhold.

 

Sikkerhed

Jeg behandler dine personoplysninger fortroligt, og har ligeledes foretaget en række tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger med det formål at beskytte dine personoplysninger mod hændelig eller ulovlig tilintetgørelse, fortabelse eller forringelse, samt mod at de kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med persondatalovgivningen.

Ud over at jeg har adgang til dine personoplysninger, har jeg ligeledes givet adgang til en række databehandlere. Jeg bruger eksempelvis databehandlere i forbindelse med de drifts- og it-sikkerhedsmæssige opgaver (f.eks. backup, hosting af hjemmeside mv.), jeg får løst eksternt. Jeg har indgået databehandleraftaler med samtlige databehandlere, der blandt andet skal sikre et passende sikkerhedsniveau, og herunder at dine oplysninger ikke kommer uvedkommende i hænde.

 

Formål

Når du besøger min hjemmeside, indsamler jeg information om din brug af hjemmesiden med det formål at opsamle statistik. Når du benytter en kontaktformular på min hjemmeside, behandler jeg de angivne oplysninger med det formål at kunne vende tilbage på henvendelsen.

Oplysningerne bruges blandt andet til at identificere dig som bruger og for at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender jeg oplysningerne til at optimere mine services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og jeg sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. Jeg sletter personoplysninger, når formålet med at behandle dem ikke længere er til stede.

 

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@klinikmeridian.dk Hvis du vil klage over min behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

VedaPulse

Jeg laver pulsdiagnostisk undersøgelse forud for alle behandlingsforløb

Pulsundersøgelse er en måde at vurdere regulering og balance af alle kroppens funktionelle systemer. VedaPulse pulsdiagnose understøtter mine beslutninger når der vælges behandlingsform.

Pulsundersøgelse var en af anbefalingerne fra en af pionererne indenfor kinesisk medicin, Bian Que. Pulsdiagnose er dermed kombinationen af traditionel kinesisk viden og nutidens elektroniske muligheder.

Vedapulse diagnose evaluerer energien i kroppens akupunktur kanaler, de såkaldte meridianer. Herefter kan der udføres en individuelt tilpasset behandling.

Undersøgelsen foretages liggende eller siddende. Elektroder placeres på venstre og højre hånd. Din puls aflæses i ca. 5-7 minutter. Du mærker ikke noget under undersøgelsen.

Ring 60960296 for tidsbestilling eller en uforpligtende samtale