Kosmetisk akupunktur

Magi i Klinik Meridian

Kosmetisk Akupunktur kombinerer ældgammel viden med moderne teknikker. Med kosmetisk akupunktur får du en naturlig og opstrammende effekt uden kirurgi og kemi. Kosmetisk akupunktur er en naturlig måde at lave kosmetiske behandlinger, hvis man gerne vil undgå eksempelvis botox og kosmetiske operationer.

Akupunkturnålene indføres på helt nøjagtige punkter i ansigtet. Herved stimuleres eller afslappes de pågældende muskler til mere eller mindre aktivitet. En af fordelene er at den personlige og naturlige mimik beholdes.

Der mærkes ikke andet, end et lille prik, når nålen indføres.

Med kosmetisk akupunktur er der ingen bivirkninger. Der kan i sjældne tilfælde opstå et lille blåt mærke af akupunkturbehandlinger i sarte omgivelser, såsom øjenomgivelser.

Kosmetisk akupunktur er blandt andet effektiv mod: 

  • "Bekymringsrynken"
  • Trætte øjne
  • Smilerynker
  • Kæbespændinger

Der ses øjeblikkelig effekt, som yderligere forbedres 24 timer efter behandlingen. Det anbefales et behandlingsforløb á 6 behandlinger, med ca. en uges mellemrum, for optimal og vedvarende resultat. Derefter opfølgning ca. hver eller hver anden måned, afhængig af alder og hudstruktur.

Kosmetisk akupunktur: 499 kr. 

Varighed: 45 min.

Hos Klinik Meridian tilrettelægges forløb og behandling altid 100 % efter den enkeltes ønsker og muligheder. Læs også om de andre behandlingsformer som jeg tilbyder.

VedaPulse

Jeg laver pulsdiagnostisk undersøgelse forud for alle behandlingsforløb

Pulsundersøgelse er en måde at vurdere regulering og balance af alle kroppens funktionelle systemer. VedaPulse pulsdiagnose understøtter mine beslutninger når der vælges behandlingsform.

Pulsundersøgelse var en af anbefalingerne fra en af pionererne indenfor kinesisk medicin, Bian Que. Pulsdiagnose er dermed kombinationen af traditionel kinesisk viden og nutidens elektroniske muligheder.

Vedapulse diagnose evaluerer energien i kroppens akupunktur kanaler, de såkaldte meridianer. Herefter kan der udføres en individuelt tilpasset behandling.

Undersøgelsen foretages liggende eller siddende. Elektroder placeres på venstre og højre hånd. Din puls aflæses i ca. 5-7 minutter. Du mærker ikke noget under undersøgelsen.

Ring 60960296 for tidsbestilling eller en uforpligtende samtale